Voorzitter: Mignonne van Iersel

Mijn naam is Mignonne van Iersel, momenteel 20 jaar oud en begin dit jaar aan het tweede jaar van de Bachelor Psychologie. Naar aanleiding van mijn functie binnen de studiereiscommissie en de sfeer van SV Complex afgelopen jaar ben ik mij gaan interesseren voor een bestuursjaar. Dit jaar mag ik dan ook met trots zeggen dat ik jullie voorzitter zal zijn! Voorzitter zijn is echter niet mijn enige taak, ik zal dit jaar ook de Almanak (hét jaarboek van SV Complex) coördineren en…de studiereiscommissie! Daarnaast zal ik deelnemen in de commissie van de Sociale Bedrijven Dagen. Ook dit jaar zullen wij weer veel op de Complexkamer én in de Boekanier te vinden zijn. Dus schroom niet en kom gezellig langs voor al jullie vragen/opmerkingen én gezelligheid (en mocht je alleen een biertje met ons willen drinken, dat kan ook! We houden wel van een feestje). Mocht je niet in staat zijn om langs te komen, kan je mij natuurlijk ook een mailtje sturen door te mailen naar voorzittercomplex@gmail.com. Ik hoop jullie allemaal te zien dit jaar!

mignonnevaniersel

Secretaris: Pamela van Rengs

Hee allemaal!

Ik ben Pamela van Rengs, ik ben 21 jaar oud en ik ben vierdejaars Psychologie studente. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij T.S.V.V. Gepidae. In mijn eerste studiejaar heb ik in de Activiteitencommissie gezeten en in mijn tweede jaar in de Symposiumcommissie. Het afgelopen jaar heb ik een half jaar in Boedapest gestudeerd. Dit jaar ben ik de secretaris van Studievereniging Complex, dus als jullie ergens vragen over hebben kunnen jullie altijd bij mij terecht! Daarnaast zal ik de Introductiecommissie, de Internationale commissie en de Experience Your Future commissie coördineren. Na mijn bestuursjaar ga ik de master Economic Psychology hier in Tilburg volgen.

Mocht je vragen hebben over onze studievereniging, de studie in het algemeen, bepaalde vakken of studeren in het buitenland, stuur me dan gerust een mailtje naar secretariscomplex@gmail.com of kom langs op de Complexkamer!

pamelavanrengs

Penningmeester: Babs van der Hoeven

Hoi leden,

Ik ben Babs van der Hoeven en ik ben komend jaar penningmeester van Complex. Ik ben 21 jaartjes jong en ik ben geboren in Breda, maar ik woon nu met veel liefde en plezier in Tilburg. Komend jaar zit ik in het derde jaar van mijn bachelor psychologie, richting Psychologie en Maatschappij. Ik heb voor deze studie een jaartje Communicatie en Multimedia Design gestudeerd in Den Bosch. De commissies die ik al heb gedaan bij Complex zijn de redactie Caelestia, de almanakcommissie en de introductiecommissie. Maar nu ga ik me met liefde inzetten voor studievereniging Complex en zal ik waken over alle inkomsten en uitgaven. Kom naar mij toe voor declaraties en/of een praatje, dat mag altijd. Daarnaast ben ik ook coördinator van de redactie Caelestia, van de congrescommissie en van de lustrumcommissie. Ik hoop jullie vaak te zien en ik ben ook altijd bereikbaar via penningmeestercomplex@gmail.com

 

babsvanderhoeven

Coördinator Interne Zaken: Melanie Kouwenhoven

Hallo iedereen!

Mijn naam is Melanie Kouwenhoven en ik ben 25 jaar ‘jong’. Mocht je je afvragen waarom ik nu nog bezig ben met een opleiding. Ik ben het typische voorbeeld van ‘verstand komt met de jaren’. In tussenliggende jaren heb ik niet stil gezeten maar heb ik andere opleidingen gevolgd en werk ik met mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
Op dit moment ben ik begonnen aan mijn 3e jaar van de bachelor Psychologie. Vorig jaar was ik actief binnen het symposiumcommissie en de praktijk oriëntatie avond commissie. Het jaar ervoor heb ik in de studiereiscommissie gezeten. Nu vond ik het wel eens tijd om te solliciteren voor een bestuursjaar binnen Complex. Als Coördinator Interne Zaken ga ik aan de slag om vernieuwende maar ook zeker weer gave activiteiten te organiseren. In mijn takenpakket horen feesten o.a. cantussen en thema feesten maar ook actieve leden activiteiten etc. Zelf ben ik zeker niet vies van een feestje en houd wel van een borreltje!
Daarnaast zet ik me in voor meer naamsbekendheid op de universiteit door middel van originele promotieacties te coördineren. Mocht je vragen hebben of gezellig willen kletsen, kom lekker naar de kamer of stuur een mail naar: internezaken@complextilburg.nl.

melaniekouwenhoven

Coördinator Studieondersteuning: Jeroen Brok

Hoi allemaal,

Mijn naam is Jeroen Brok. Ik ben op dit moment 24 jaar en zal halve wegen het jaar 25 worden. Ik zit in 4 je jaar van de opleiding psychologie. Ik ben al 3 jaar actief binnen complex wat ik als een hele gezellige tijd heb ervaren. Aankomend jaar zal ik de functie studieondersteuning vervullen binnen het bestuur. ik zal dan ook het aanspreek punt zijn voor de bijlessen, uittreksels en de meeloopdagen. Daarnaast zal ik me bezig houden met de eerstejaarscommissie en de symposia. Ik hoop jullie allemaal een keer te mogen ontmoeten bij een van onze activiteiten of op de kamer. Mochten er vragen zijn kun je altijd mailen naar: studieondersteuning@complextilburg.nl

jeroenbrok

Coördinator Externe Betrekkingen & Vice-Voorzitter: Jeroen Merkuur

Hello!

Ik ben Jeroen Merkuur, 23 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar psychologie. Ik ben geboren en getogen in het altijd mooie Dordrecht en woon inmiddels alweer 5 jaar in Tilburg. Afgelopen jaar zat ik in de activiteitencommissie en heb ik hele leuke activiteiten mogen organiseren zoals onder andere een citytrip naar Antwerpen, 3 vette themafeesten en een avond bierfietsen! Dit jaar zal ik de functie van coördinator externe betrekkingen vervullen, hiernaast zal ik ook de functie van vicevoorzitter vervullen. De commissies die ik dit jaar ga coördineren zijn de acquistiecommissie, de citytripcommissie en de praktijkexcursiecommissie! Voor vragen en/of suggesties kun je natuurlijk altijd even langskomen op de kamer of mailen naar externebetrekkingencomplex@gmail.com!

Jeroenbestuursfoto