Alumni

De Vereniging voor Afgestudeerde Psychologen te Tilburg, kortweg VAPT, is de officiële alumnivereniging van de opleiding Psychologie (Bsc, Msc of drs.) van Tilburg University. Daarnaast kunnen ook docenten, onderzoekers en vakgroepleden van de verschillende psychologiedepartementen van Tilburg University lid worden.

De VAPT organiseert jaarlijks meerdere activiteiten voor haar leden en derden, waarvoor men zich kosteloos kan aanmelden. Middels deze activiteiten blijven alumni en vakgroepleden op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied. Kennisoverdracht en het delen van ervaringen staan hierbij voorop. Daarnaast bieden wij onze leden een platform om contact te onderhouden met (oud-)studiegenoten en de universiteit, en om nieuwe connecties te maken. Tijdens de borrels is er genoeg tijd om gedachten en ideeën uit te wisselen met vakgenoten.

Voor alle alumni geldt:

  • ‘Stay connected’: ontvang digitale nieuwsbrieven vanuit Tilburg University met daarin speciale evenementen voor alumni,
  • krijg twee keer per jaar het alumnimagazine UnTil,
  • blijf toegang houden tot de universiteitsbibliotheek en zijn databanken,
  • indien je minder lang dan 10 jaar bent afgestudeerd, kun je ook nog profiteren van korting bij het Sports Center, korting op het volgen van nascholing en cursussen volgen met je Knowledge vouchers (tot 5 jaar na afstuderen).

Als speciaal VAPT-lid:

  • krijg voorrang bij inspirerende lezingen van VAPT,
  • kom gratis naar onze borrels en andere leerzame activiteiten,
  • ben als eerste op de hoogte van nieuwsberichten uit het werkveld en speciale alumni-activiteiten op Tilburg University, en
  • ‘Stay connected’ met oud-studiegenoten en de universiteit!

En dit allemaal gratis!*

De VAPT is altijd op zoek naar interessante sprekers voor lezingen of workshops. Wil jij jouw expertise binnen de psychologie delen met andere alumni? Of heb je suggesties voor een spreker? Neem dan contact met ons op via vaptilburg@gmail.com

Lijkt het je leuk om ook een steentje bij te dragen aan de VAPT? Om de organisatie van activiteiten in de toekomst te kunnen waarborgen en om voldoende afwisseling in de inhoud van de activiteiten aan te brengen, zijn wij op zoek naar actieve alumni! Nieuwsgierig? Stuur een berichtje naar vaptilburg@gmail.com zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismaking!

Op de hoogte blijven van VAPT? Volg ons via Facebook en LinkedIn!

 

* VAPT streeft naar uitbreiding van activiteiten in frequentie, vormen en onderwerpen. Op termijn zal dit meer kosten met zich mee gaan dragen, waardoor wij in de toekomst genoodzaakt zullen zijn om contributie in rekening te brengen. Echter blijf je als lid profiteren van bovenstaande voordelen! Wanneer wij om contributie gaan vragen, worden alle leden hierover op de hoogte gebracht.