Bestuur 2018-2019 – Compass

Indira Vaessen – Voorzitter

Hoi!

Mijn naam is Indira Vaessen en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit een dorp uit Limburg genaamd Echt. Ik ben in 2015 begonnen met de studie psychologie en ik volg momenteel de richting “Gezondheid”.

In mijn tweede jaar als student werd ik actief lid bij Complex in de Praktijk-Excursie commissie en de Congrescommissie. Ik vond dit erg leuk om te doen waardoor ik besloot een stapje hoger te gaan. Afgelopen jaar werd ik daarom Voorzitter van de Studiereiscommissie. Samen hebben we een prachtige reis naar Portugal georganiseerd, waar ik nog steeds met veel plezier op terugkijk. Andere studenten deze zelfde mooie ervaringen geven is de reden dat ik de Voorzitter van Studievereniging Complex wilde worden. Naast Voorzitter ben ik dit jaar ook de coördinator van de Eerstejaarscommissie, Mastercommissie en de Almanakcommissie.

Als Voorzitter wil ik er voor zorgen dat jullie je thuis kunnen voelen bij onze mooie vereniging. Daarnaast hoop ik met mijn enthousiasme andere mensen te inspireren om ook actief lid te worden. Je kan altijd langskomen voor een praatje of voor vragen, daarnaast ben ik bereikbaar via chairman@complextilburg.nl. Ik zal ze samen met mijn medebestuursleden met plezier willen beantwoorden. Samen kunnen we er voor zorgen dat dit jaar een jaar wordt om nooit meer te vergeten.

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Indira Vaessen

Anouk Hakens – Secretaris

Lieve mensen,

Mijn naam is Anouk Hakens, ik ben twintig jaar oud en heb de eerste 18 jaar van mijn leven doorgebracht in het mooie Limburg. Sinds zo’n twee jaar woon ik in Tilburg en hier zit ik nu helemaal op mijn plek.

Toen ik begon aan de studie Psychologie afgelopen jaar, ben ik ook meteen bij Complex gegaan. Ik zat toen in de Eerstejaars en Promotie commissie. Ik voelde me meteen heel welkom binnen de vereniging en het was voor mij een grote toevoeging aan mijn eerste jaar. Omdat ik meer wilde betekenen voor Complex besloot ik toen dat ik graag een bestuursjaar wilde doen. Dit is dan ook de reden dat ik komend jaar de functie van Secretaris zal uitoefenen voor de vereniging. Daarnaast ben ik ook de coördinator van de City Trip-commissie, de Experience Your Future-commissie en de Introductie commissie.

Ik zit iedere dag van 10:00 tot 16:00 op de kamer in P0.07 en ben ook altijd in voor een praatje of kopje koffie, aarzel dus niet om even gezellig langs te komen! Mocht je verder nog vragen hebben kan je ook een mailtje sturen naar secretary@complextilburg.nl.

Heel veel liefs,

Anouk.

Stan Lumens – Penningmeester

Mijn naam is Stan Lumens en ik kom uit de prachtige provincie Limburg. Hier groeide ik op in het kleine dorp Grevenbicht om uiteindelijk penningmeester van Studievereniging Complex te worden. Ik hoop dat ik veel ervaring op zal doen in mijn bestuursjaar om nog meer te groeien als actieve student.

Ik ben een derdejaars psychologie student en ik begon mijn Complex leven in mijn eerste jaar als student. Ik ging naar bijna elke activiteit en besloot het jaar daarop om actief te worden bij Complex. Dus ben ik vorig jaar actief geweest in twee commissies: de Studiereis commissie en de Symposium commissie. We hebben een geweldige studiereis naar Portugal georganiseerd en twee goed bezochte symposia over TBS en Marketing. Door deze ervaring wilde ik net iets meer doen en daarom besloot ik om te solliciteren voor een bestuursjaar. Dit jaar ben ik de penningmeester van Studievereniging Complex. Ik ben ook de coördinator van de Studiereis commissie, de Symposium commissie en de Caelestia commissie. Samen met mijn andere bestuursleden hoop ik een fantastisch jaar neer te zetten voor jou.

Je kunt altijd langs de kamer komen voor een praatje of een kopje koffie. Je kunt me ook via de email contacteren: Treasurer@complextilburg.nl.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Maartje van Lanen – Coördinator Interne Zaken

Beste mensen,

Mijn naam is Maartje van Lanen. Ik heb 22 jaar aan levenservaring en ben daarmee de oudste van dit bestuur. Ik ben geboren in Breda, in het altijd gezellige Brabant. Van 2012 tot 2017 heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Scouting in mijn dorp, waar ik geleerd heb om allerlei activiteiten voor verschillende leeftijden te organiseren. Deze ervaring motiveerde mij om onderdeel uit te maken van de Activiteitencommissie van Complex tijdens mijn eerste jaar. Dit bleek een van mijn beste beslissingen te zijn! Ik leerde heel veel Complex leden kennen, actief en non-actief.

Komend jaar ben ik Coördinator Interne Zaken en zal dus de leiding hebben over vrijwel alle ontspannende activiteiten. Natuurlijk hoop ik de meeste van jullie daar te zien! Feedback is altijd meer dan welkom, dus als er iets is wat je graag zou willen zien of doen tijdens een activiteit kun je altijd langs de Complex kamer komen of een e-mail sturen naar InternalAffairs@complextilburg.nl!

Julia Walboomers – Coördinator Studie Ondersteuning 

Hi allemaal!

Mijn naam is Julia Walboomers en ik ben 20 jaar oud. Ik ben van het prachtige dorpje Schijndel, wat niet ontploft is (hoewel je dat misschien wel hebt gezien in bepaalde films). Mijn functie in het bestuur is coördinator Studie Ondersteuning, Internationalisatie Officer en Vice-voorzitter. Ik weet het, “one does not simply have on function”. Gelukkig is mijn titel gewoon “Coördinator Studie Ondersteuning”.

Na de middelbare school heb ik één jaar Tandheelkunde gestudeerd in Groningen. Ik besloot echter dat ik geen tandarts wilde worden, maar een psycholoog. Daarom verhuisde ik naar Tilburg en ging ik Psychologie studeren. In mijn eerste jaar hier, werd ik actief lid in Complex; ik zat in de Symposium commissie en de Studiereis commissie.

Dit jaar wordt ik coördinator van de Studie Ondersteuning Commissie, de Congres commissie en de International Committee. Ik hoop jullie komend jaar terug te zien in een van deze (of een andere) commissie, bij onze studiegerelateerde activiteiten of bij een themafeest! Daarnaast is iedereen altijd welkom in onze kamers, P005 en P007, voor een gezellig praatje en een kop thee/koffie! Daarnaast kan je altijd contact met me opnemen via StudySupport@complextilburg.nl!

Hopelijk tot snel!