Bestuur 2019-2020 – Omnia

Jesse Oosterheert – Voorzitter

Hoi!

Mijn naam is Jesse Oosterheert en ik ben 20 jaar oud. Ik ben opgegroeid in het midden van Nederland in het mooie stadje genaamd Culemborg. Na 18 jaar in Culemborg gewoond te hebben verhuisde ik in 2017 naar Tilburg om te starten met mijn studie Psychologie. Inmiddels ben ik 3e jaars psychologie student. 

Studeren in Tilburg heeft me vele mooie dingen gebracht en een van die mooie dingen is Complex. In mijn eerste jaar werd ik al actief lid bij Complex door deel te nemen in drie commissies. De workfield commissie, acquisitie commissie en de symposium commissie waren de commissies waarin ik deelnam. Het waren mooie ervaringen en in mijn tweede jaar besloot ik te solliciteren voor een grotere commissie. Ik werd voorzitter van de studiereis commissie en ik heb geen seconde spijt gehad van deze beslissing. Samen met de commissie organiseerden we een prachtige reis naar Belgrado, Servië en als commissie groeiden we naar elkaar toe en zijn we uiteindelijk een vriendengroep geworden. Al deze mooie ervaringen als actief lid zorgden ervoor dat ik graag nog meer wilde doen voor Complex. Daarom besloot ik om te solliciteren voor voorzitter van Complex om andere mensen dezelfde mooie ervaringen te kunnen bieden. Dit jaar zal ik coördinator zijn van de congres commissie, de sport commmissie, de culturele commissie en de focus groep internationalisatie. 

Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet en kom een keer langs op de Complex kamer (T6.03). Ik zal elke dag aanwezig zijn op de kamer van 10:00 tot 16:00 en ik ben altijd in om even te kletsen of gezellig een kopje thee te drinken. Je kan me ook altijd contacteren via mail op chairman@complextilburg.nl

Hopelijk tot gauw!

Jesse

 

Kim Machielsen – Secretaris

Beste mensen,

Mijn naam is Kim Machielsen en ik ben twintig jaar oud. Ik kom uit het prachtige dorpje Kaatsheuvel, waar de geliefde Efteling gevestigd is. Ik woon nu ongeveer twee jaar in Tilburg en voel me hier helemaal op mijn plek.

Toen ik begon aan de studie Psychologie twee jaar geleden, ben ik bijna meteen actief geworden bij Complex, waar ik mijn eerste jaar startte als secretaris bij de Introductie commissie. Afgelopen jaar zat ik bij de Studiereis commissie, waardoor ik een nog actiever lid ben geworden en naar bijna alle activiteiten ben gegaan. Ik heb de afgelopen jaren zoveel plezier gehad en ik wilde graag iets toevoegen aan mijn studentenleven, dus had ik besloten om te solliciteren voor de functie Secretaris bij de Studie Vereniging Complex.
Ik ben dit jaar ook de coördinator van de City trip commissie, de Introductie commissie, de Werkveld commissie en de Caelestia commissie. 

Ik ben je contactpersoon voor komend jaar en zal elke dag van 10:00 tot 16:00 op de Complex kamer (T603) zijn. Ik ben altijd in voor een kopje thee/koffie of gewoon een praatje, dus kom gezellig langs! Als je verder nog vragen hebt kan altijd een e-mail sturen naar secretary@complextilburg.nl

Heel veel liefs,

Kim 

Michelle Hellings – Penningmeester

Hoi!

Mijn naam is Michelle Hellings, ik ben 20 jaar oud en daarmee de jongste van het bestuur. Ik kom uit een klein dorpje in Brabant genaamd Maarheeze (dit ligt dus niet in Limburg). Ik ben vorig jaar begonnen met de studie Psychologie. 

In mijn eerste jaar als psychologie student ben ik ook gelijk actief lid geworden van Complex. Ik ben begonnen in de Eerstejaars commissie. Dit was een erg hechte en actieve commissie, waardoor ik ook bijna bij elke activiteit van Complex te vinden was. Mijn eerste jaar bij Complex is mij zo goed bevallen, dat ik besloot om te solliciteren voor een bestuursjaar bij Complex. Dit jaar ben ik de penningmeester van Studievereniging Complex. Naast penningmeester ben ik ook de coördinator van de Eerstejaars commissie, de Master commissie, de Studiereis commissie en de Experience Your Future commissie. 

Als je nog vragen hebt of gewoon een keer gezellig een praatje wilt maken, kan je mij altijd vinden op de Complex kamer! Je kunt ook altijd even een mailtje sturen naar treasurer@complextilburg.nl

Liefs,

Michelle

Stijn Verhagen – Coördinator Interne Zaken

Hoi!

Mijn naam is Stijn Verhagen, ik ben 21 jaar oud. Daarmee ben ik de oudste uit het bestuur. Ik kom uit Hillegom en woon nu 2 jaar in Tilburg.

Na een jaar Economie & Bedrijfseconomie in Amsterdam te hebben gestudeerd, ben ik in Tilburg begonnen aan de studie Psychologie. Ik ben meteen in mijn eerste jaar begonnen als actief lid bij Complex in de Activiteitencommissie. Afgelopen jaar heb ik 3 commissies gedaan: de Jaarboekcommissie, de City Trip commissie en de Movie Editing commissie. Dit jaar ben ik een mooie uitdaging aangegaan door Coördinator Interne Zaken bij Complex te worden. Ik heb me meteen vanaf het begin welkom en goed gevoeld binnen de vereniging en hoop dat over te kunnen dragen aan alle huidige en toekomstige leden.

Als Coördinator Interne Zaken + PR ben ik verantwoordelijk voor veel van de ontspannende activiteiten die wij vanuit Complex zullen organiseren dit jaar. Ik hoop je dan ook op onze activiteiten te zien! Daarnaast zal ik de promotie van activiteiten doen en de updates over Complex op onze sociale media. Volg ons dus op Facebook, Instagram en Snapchat!

Net zoals al mijn mede bestuursleden ben ik elke doordeweekse dag van 10:00 tot 16:00 op de bestuurskamer. Ik sta altijd open voor een praatje, dus heb je vragen over Complex of over wat dan ook, kom gezellig langs op de bestuurskamer (T603) of stuur mij een mail op internalaffairs@complextilburg.nl

Hopelijk tot snel!

Stijn

Aniek Westerdijk – Coördinator Externe Zaken & Vicevoorzitter 

Hey!
Mijn naam is Aniek Westerdijk en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit het altijd mooie Brabantse dorp Gemert. Ik ben in 2017 in Tilburg komen wonen toen ik begon aan de studie psychologie. Op dit moment ben ik derdejaars student en ik volg de klinische richting.

In mijn eerste jaar werd ik lid van Complex. Ik leerde vele Complex leden kennen en was te vinden op vele activiteiten waaronder vooral de feestjes. Ik besloot dan ook om in mijn tweede jaar actief lid te worden en kwam terecht in de congrescommissie. In deze commissie heb ik heel veel geleerd en ik vond het zo leuk, dat ik afgelopen jaar besloot om te solliciteren voor een bestuursfunctie en met succes! Mijn functie in het bestuur dit jaar is coördinator Studieondersteuning, Acquisitie en Vicevoorzitter, oftewel coördinator Externe Zaken.

Daarnaast ben ik dit jaar ook de coördinator van de Studie Ondersteuning commissie, de Acquisitiecommissie, de Symposiumcommissie en de Goeden Doelen commissie. Ik hoop jullie in één van deze (of een andere) commissie terug te zien en natuurlijk bij al onze activiteiten! Kom daarnaast gezellig eens langs onze kamers T6.03 en T6.04 voor een praatje of om even te kunnen relaxen op onze chill kamer. Je mag ook altijd langskomen voor hulp of mail me via externalaffairs@complextilburg.nl 

Love,

Aniek Westerdijk