Bestuur 2020-2021 – Meliora

Roos Elegeert – Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Roos Elegeert en ik ben 20 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Hulst, een klein stadje in het mooie Zeeland. Inmiddels ben ik derdejaars psychologie student. In mijn eerste jaar zette ik mij in voor de Eerstejaars Commissie en afgelopen jaar hielp ik met het organiseren van de City Trip naar Düsseldorf. Ik heb de afgelopen jaren zoveel plezier gehad bij Complex, dat ik besloten heb om te solliciteren voor een bestuursjaar. Dit jaar ben ik de nieuwe voorzitter van Complex. Daarnaast ben ik de coördinator van de Goede Doelen Commissie, Introductie Commissie, Experience Your Future Commissie en de Sport Commissie. Ik kijk heel erg uit naar dit uitdagende jaar en hopelijk zie ik jullie snel op onze activiteiten! 

Je kan me altijd aanspreken op onze activiteiten of stuur een mailtje naar chairman@complextilburg.nl

Liefs,

Roos 

Britt Bergers – Secretaris & Vice-Voorzitter

Beste allemaal,

Mijn naam is Britt Bergers, ik ben 21 jaar en dit jaar zal ik de functie van de secretaris en vice-voorzitter vervullen. Ik kom uit Dongen, maar mijn sociale leven heeft zich altijd in mijn geboortestad Oosterhout afgespeeld. In mijn eerste jaar werd ik actief bij de Eerstejaarscommissie. In mijn tweede jaar ben ik de secretaris van de Studiereiscommissie geworden en ben ik naar Tilburg verhuisd. Ik besloot om te solliciteren voor een bestuursjaar, omdat ik nog niet toe was aan het afronden van mijn bachelor en mezelf nog verder wilde ontwikkelen. Ook heb ik Complex altijd ervaren als een vereniging met een positieve sfeer waar ik me altijd op mijn gemak bij heb gevoeld.

Naast mijn functie als bestuurslid, zal ik ook coördinator zijn van de Caelestia Commissie, de City Trip Commissie, de Eerstejaarscommissie en de Workfieldcommissie. Daarnaast zal je me ook zien op activiteiten van de faculteitsvereniging IDEA, omdat ik bij hen in de Activity Workgroup zit. 

Ik kijk uit naar wat dit jaar ons gaat brengen en heb ontzettend veel zin in alle activiteiten die we dit jaar gaan organiseren! 

Als je ooit vragen hebt of gewoon gezellig wil kletsen, stuur dan een mailtje naar secretary@complextilburg.nl of spreek me aan tijdens een activiteit want ik ben altijd in voor een praatje!

Tot gauw!

Britt

Eline Damen – Penningmeester

Hoi allemaal!

Mijn naam is Eline Damen en ik ben 20 jaar oud. Ik ben dus ook het jongste lid van het bestuur. Ik zit nu in mijn derde jaar van Psychologie. Ik ben opgegroeid in de mooiste stad van Nederland: Maastricht! Ik ben mijn studie Psychologie begonnen aan de Universiteit van Maastricht in 2018. Helaas voelde ik me niet helemaal ‘thuis’ op deze universiteit. Daarom heb ik besloten om te switchen van Maastricht Universiteit naar Tilburg Universiteit. Dit was een geweldige beslissing! Ik ben naar Tilburg verhuisd aan het einde van 2019, om zo mijn transitie van Maastricht naar Tilburg te voltooien. Ik ben meteen lid geworden van Complex. 

Afgelopen jaar was ik de Penningmeester van de Studie Ondersteuning Commissie. Omdat ik actief lid zijn van Complex zo leuk vond, heb ik het abrupte besluit genomen om te solliciteren voor het bestuur! Dit jaar ben ik dan ook de Penningmeester van Studievereniging Complex. Daarnaast zal ik ook coördinator zijn van de Master Commissie, Studiereis Commissie, Symposium Commissie en de Jaarboekcommissie. Ik ben heel enthousiast voor dit jaar, en ik ben heel benieuwd wat dit jaar ons gaat brengen!

Je kan me vinden bij elke Complex activiteit, en zo vaak als het kan op de Complex kamer wanneer deze weer geopend is. Als je vragen hebt of als je gewoon een keer gezellig wilt praten, stuur dan een e-mail naar treasurer@complextilburg.nl of spreek me een keer aan tijdens een activiteit!

Liefs,

Eline

Leroy Hilman – Coördinator PR & Studie Ondersteuning

Hoi! Mijn naam is Leroy Hilman en ik ben 20 jaar oud. Net zoals mijn medebestuurslid Eline kom ik uit het mooie Maastricht. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Psychologie. Toen ik aan mijn studie begon heb ik me meteen ingeschreven bij Complex en ben kort daarna meteen actief lid geworden als penningmeester van de promotiecommissie. Vorig jaar ben ik nog actiever geworden als PR-verantwoordelijke van de studiereiscommissie. Ik vond dit zo leuk, dat ik het besluit heb genomen om te solliciteren op een bestuursfunctie. Dit jaar zal ik de functie van Coördinator PR en Studieondersteuning vervullen. Daarnaast zal ik de congrescommissie, promotiecommissie en de studieondersteuningcommissie coördineren.

Ik heb erg veel zin om te beginnen aan mijn bestuursjaar en we zien elkaar snel op een van onze activiteiten!

Leroy

Matthijs Nijhoff – Coördinator Interne Zaken & Acquisitie 

Hoi allemaal! Ik ben Matthijs Nijhoff en ik ben de nieuwe coördinator interne zaken en acquisitie. Ik ben 22 jaar oud en dit wordt mijn vierde jaar op Tilburg University. Toen ik in mijn tweede jaar naar Tilburg ben verhuisd ben ik actief geworden bij Complex. Als actief lid ben ik onderdeel van de promotie commissie en de activiteiten commissie geweest. Daarnaast ben ik afgelopen jaarinternationalization officer van Complex geweest maar dit jaar heb ik besloten er helemaal voor te gaan en bestuurslid te worden.
Als de coordinatior interne zaken organiseer ik (samen met mijn commissies) veel informele en ontspannende activiteiten. Dat wordt zeker een uitdaging gedurende deze COVID situatie maar ik ben er zeker van dat we een mooi jaar weg kunnen zetten. Als de coordinator acquisitie ben ik verantwoordelijk voor de sponsoring en externe relaties van Complex. Mijn commissies zijn de activiteiten commissie, de acquisitie commissie, de movie editing commissie en de culturele commissie. Ik hoop jullie daar te zien!

Groetjes,

Matthijs