Bestuur 2021-2022 – Bona Fides

Esmée Versteegen – Voorzitter

Hi iedereen!
Mijn naam is Esmée en ik ben de voorzitter van Complex! Ik ben 22 jaar oud en ik ben opgegroeid in een dorp in het zuiden van het land genaamd Landgraaf. Ik was de voorzitster van de activiteiten commissie afgelopen jaar. Ook al waren de meeste vergaderingen en activiteiten online, ik heb er toch heel veel van geleerd en ik heb een heleboel nieuwe mensen mogen ontmoeten. Ik ben dit jaar verliefd geworden op verwelkomende sfeer van complex. Dus ik besloot me aan te melden voor bestuursjaar om zelf ook te kunnen bijdragen aan de positieve sfeer van Complex maar ook om me zelf verder te ontwikkelen. Naast mijn bestuursfunctie zal ik ook de coördinator worden van de City trip commissie, Lustrum commissie, Seminar commissie, Symposium commissie en Yearbook commissie.
Ik heb er al heel veel zin om jullie allemaal te ontmoeten! Als je me tegenkomt op een activiteit of op de campus wees niet bang om me te benaderen, ik ben altijd in voor praatje!
Liefs,
Esmée

Zena van der Lans – Secretaris & Vice-Voorzitter

Hoi! Ik ben Zena van der Lans en ik mag komend jaar de nieuwe Secretaris en Vice-Voorzitter zijn! Ik ben 20 jaar oud, wat mij de ‘Bestuurs-baby’ maakt, en zit momenteel in mijn derde jaar van Psychologie. Ik ben geboren in een gezellig dorpje genaamd Valkenswaard, net onder Eindhoven. Ik ben in mijn eerste jaar lid geworden van Complex, en het jaar erop actief. Ik vervulde de rol van secretaris in de Yearbook-commissie en heb geholpen om een geweldig Almanac in elkaar te zetten. Dit hielp me niet alleen om nieuwe mensen te leren kennen tijdens zo’n lastig jaar, maar liet me ook kennis maken met de warmte van de Complex-familie! Hierdoor besloot ik te solliciteren voor een bestuursjaar. Naast Secretaris en Vice-Voorzitter zijn, zal ik ook de Introductie Commissie, de Eerstejaars Commissie, Movie Editing Commissie en de Culturele Commissie coördineren, en deel uitmaken van de Focus Group Internationalization. Ik heb super veel zin in alle nieuwe kansen en mogelijkheden die komend jaar zal brengen, en kan niet wachten om iedereen in real-life te zien!
Liefs, Zena

Celine Bruggemans – Penningmeester

Hoi allemaal!
Mijn naam is Celine Bruggemans en ik ben 21 jaar oud. Ik zit nu in mijn 3e jaar van de studie Psychologie en woon al mijn hele leven in Tilburg. In mijn eerste jaar ben ik gelijk lid geworden van Complex, maar in tegenstelling tot de andere bestuursleden ben ik nog niet eerder actief geweest. Graag wilde ik mijn studententijd een extra invulling geven en een jaar iets anders doen dan studeren. Ik ben de afgelopen jaren wel bij verschillende activiteiten geweest en die waren altijd zo gezellig dat ik heb gesolliciteerd voor een bestuursjaar bij Complex.
Komend jaar ben ik de Penningmeester van Complex. Daarnaast zal ik ook de coördinator zijn van de Acquisitie Commissie, Caelestia Commissie, Sport Commissie en de Studiereis Commissie. Daarnaast zit ik ook in de Activity Workgroup dus ook op alle activiteiten van de faculteitsvereniging IDEA zal je mij zien.
Ik kijk erg uit naar dit jaar en heb ontzettend veel zin in alle activiteiten die we gaan organiseren. Hopelijk zie ik jullie snel op onze activiteiten!
Ik ben altijd in voor een praatje! Dus als je ooit vragen hebt of gewoon gezellig wilt kletsen, kun je me aanpreken op de activiteiten of stuur een mailtje naar treasurer@complextilburg.nl
Tot snel!
Celine Bruggemans

Jeroen Huisken – Coördinator interne zaken & PR

Hoi! Ik ben Jeroen Huisken en ik mag komend jaar de nieuwe coördinator interne zaken en PR zijn! Ik ben 23 jaar en zit in mijn vierde jaar Psychologie. Ik ben geboren in Veldhoven en heb mijn jonge jaren in Aalst gewoond. Toen ik psychologie ging studeren ben ik direct bij Complex lid geworden en ben ik actief lid geworden van de Eerstejaarscommissie waar ik voorzitter van was. Daarna trad ik toe tot de Sportcommissie waar ik tevens voorzitter was en het jaar daarop werd ik lid van de Introductiecommissie waar ik penningmeester was. Al deze commissies hielpen me niet alleen om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, maar lieten me ook zien hoe gastvrij de Complex-familie is. Hierdoor heb ik besloten om te solliciteren voor een bestuursjaar! Naast coördinator interne zaken en PR, coördineer ik de Activiteiten commissie, Promotie commissie, Workfield commissie en de Topweekcommissie. Ik heb erg veel zin in alle nieuwe kansen die dit jaar met zich meebrengt, en ik kijk er naar uit om jullie allemaal in het echt te zien!
Liefs, Jeroen

Caro Jacobi – Coördinator Study Support 

Heyy, ik ben Caro Jacobi en ik zal komend jaar jullie nieuwe coördinator Study Support zijn! Ik ben 22 jaar oud en ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch, maar ik heb het grootste deel van mijn leven gewoond in een dorp genaamd Veghel. Ik zit in mijn 5e jaar van Psychologie en ben net begonnen met mijn master. Ik ben de enige parttimer van het bestuur dus de andere bestuursleden hebben geluk dat ik ze niet de hele week lastig kan vallen. Ik ben meteen lid geworden van Complex in het eerste jaar dat ik begon met Psychologie en ik ben twee jaar daarna actief geworden. Mijn eerste commissie was de Yearbook Commissie waar ik de rol van design op me nam en afgelopen jaar ben ik de penningmeester van de Symposium Commissie geweest. In mijn jaren bij Complex heb ik veel mensen mogen leren kennen en heb ik veel geleerd. Na vier jaar als lid bij Complex kon ik nog steeds geen genoeg van Complex krijgen dus besloot ik te solliciteren voor een bestuursjaar! Naast mijn functie als coördinator Study Support zal ik ook de Study Support Commissie, Charity Commissie, Experience Your Future Commissie en de Master Commissie coördineren. Ik kijk erg uit naar dit jaar en naar jullie allemaal te kunnen ontmoeten! Ik houd (iets teveel) van kletsen dus als je me op een activiteit of op de campus ziet kan je altijd naar me toekomen met vragen of voor een (klein) kletspraatje!
Liefs,
Caro