Bezorg jij kinderen met beperking een mooie zomer?

Stichting Wielewaal is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kinderen en jongeren met een beperking deze zomer een onvergetelijke vakantieweek willen bezorgen. Iets voor jou?

Lekker spelen op een kinderthemaweek
Tijdens kinderthemaweken komen de kinderen overdag. Een vrijwilligersteam is de hele week aanwezig en organiseert allerlei activiteiten binnen een vooraf vastgesteld thema. Een speurtocht met rolstoelen, koekjes bakken met blinde kinderen of een sportieve apekooi met ADHD-ers… Voor iedereen is wel iets leuks te doen. Ervaar hoe leuk het is om een groep kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen!

Samen op vakantie
Wil je ontdekken hoe het is om met leeftijdsgenoten met een beperking een week op vakantie te gaan? Ook dan zijn er nog mogelijkheden deze zomer. Samen een terrasje pakken, dobberen in het zwembad of shop till you drop: ontdek dat jullie een heleboel overeenkomsten hebben en maak er samen één groot feest van.

Wielewaal zoekt jou!
Wielewaal zoekt vrijwilligers voor verschillende weken en locaties deze zomer. Als vrijwilliger help je bij het uitvoeren van de activiteiten en de begeleiding van de deelnemers. Indien nodig help je ook met eten, drinken, toiletgang en - bij vakanties - wassen en aankleden. Op elke groep is een ervaren recreatieleider en (waar nodig) een verpleegkundige aanwezig, zodat je er nooit alleen voor staat. Vooraf ontvang je uitgebreide informatie. Minimumleeftijd is 17 jaar, een speciale opleiding is niet nodig. Enthousiast geworden? Lees verder op www.wielewaal.nl/vrijwilligers of bel 088 122 44 00.

Wielewaal 1

Wielewaal 2