Buddy systeem

Beste Complexers,

Complex neemt het initiatief om internationale studenten zoveel mogelijk te helpen, omdat we begrijpen dat het starten van je studie en leven in het buitenland moeilijk kan zijn. Daarom introduceren we een ‘buddy-systeem’ voor internationale en Nederlandse studenten! Dit is een functie waarbij we internationals op een-op-een niveau introduceren bij Nederlandse studenten. We koppelen internationale Complex van de Engelse track aan onze meer ervaren Nederlandse of internationale leden. Zodra je als buddy aan elkaar gekoppeld bent, is de rest aan jou!
Wat kan het buddy-systeem je als international mogelijk bieden?
– Leer nieuwe vrienden kennen en creëer een geweldig ondersteuningssysteem voor elkaar.
– Hulp bij universitaire en studiegerelateerde zaken
– Culturele tips en trucs: ontvang praktische informatie over huisvesting, een baan, bankrekeningen en reizen
– Een kleine introductieborrel of activiteit voor de buddy’s om kennis te maken.

Alles is natuurlijk volledig vrijwillig, van de aanmelding tot de aard en omvang van de communicatie. De internationalization officers zullen ook optreden als coördinatoren voor eventuele vragen en opmerkingen van de buddies.
Met het buddy-systeem wil Complex een groeiend gemeenschapsgevoel tussen alle studenten psychologie mogelijk maken. Als je meer informatie nodig hebt, kun je contact in het engels contact opnemen met Donatas Butkus via het volgende mailadres: internationalizationofficer@complextilburg.nl