Complex korting

Het lid zijn van Complex brengt meerdere voordelen met zich mee. Zorg er voor dat je een ledensticker op je uvt-pasje hebt, deze kan je halen op de Complex kamer (P0.07).

  • 10% tot 20% korting op je studieboeken.
  • 10% korting op je bijlessen bij AthenaStudies.
  • 15% korting op je samenvattingen bij Slimstuderen.nl.
  • €0,50 korting bij onze partner Café de Boekanier op bier, wijn en fris van zondag t/m woensdag (m.u.v. dinsdag van 22.00-01.30, dan is de Pijpactie van de Boekanier). Dit komt mooi uit aangezien wij vaak onze feesten en activiteiten houden in de Boekanier! 
  • Een korting van 10 euro op de eerste nakijk order van je scriptie door Scribbr. De kortingscode kun je als lid ontvangen door een mailtje te sturen naar externalaffairscomplex@gmail.com. Meer informatie over Scribbr kun je vinden op deze site: https://www.scribbr.nl/nakijken/nederlands/
  • Een korting van €2,50 bij escape room Locks & Keys.

Boek "Aan de slag als psycholoog"

Eenieder van ons weet hoe lastig het voor een psycholoog kan zijn om aan de slag te kunnen na de studie. Vandaar dat Björn van Vlokhoven en Dominique van Vlokhoven het boek ‘Aan de slag als psycholoog’ hebben geschreven. Het boek is geschreven voor studenten en startende psychologen die hulp kunnen gebruiken bij het zoeken van een baan of stage. In het boek beschrijven werkzame startende psychologen hun zoektocht naar hun baan als psycholoog. Deze ervaringsverhalen zullen je een hart onder de riem steken als het gaat om het starten van je loopbaan als psycholoog. Zoals je kan lezen in het boek, is het vinden van een baan voor veel psychologen niet makkelijk geweest. En toch zijn deze psychologen op hun plek terechtgekomen. Naast de ervaringsverhalen komen de werkervaringsplek, tips voor netwerken, vrijwilligerswerk, en het schrijven van een sollicitatiebrief en cv aan bod.

Namens Complex geven wij €10,00 korting op het boek. Voor €9,95 kunt u het boek bestellen opwww.aandeslagalspsycholoog.nl/boek met de kortingscode COMPLEX.