Introductie

Beste aankomende student,

Welkom in het mooie Tilburg en de studie Psychologie! Wij zijn de studievereniging van Psychologie en willen jou graag op weg helpen naar een goed begin van je studententijd.

TOP week – 20 augustus tot en met 24 augustus 2018
De TOP Week is de algemene introductieweek voor alle aankomende studenten in Tilburg die gaan studeren aan een van de Hoger Onderwijsinstellingen. Dit jaar vindt de TOP Week plaats van maandag 20 augustus 2018 tot en met vrijdag 24 augustus 2018. In de TOP Week maak je kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg, door zowel studie gerelateerde als recreatieve activiteiten. Het is de perfecte gelegenheid om Tilburg en je medestudenten te leren kennen. 

Klik hier om je in te schrijven.
Inschrijven kan tot 12-08-2018.

Introductiekamp Complex – 21, 22 & 23 september
Ga in september mee op introductieweekend met studievereniging Complex! Een leuke aanvulling op de TOP-week en geen ontgroening. Het is een unieke kans om je studiegenoten in een hechte groep te leren kennen, zonder het massale gevoel van de TOP-week. Je leert mensen kennen die je je hele studietijd blijft zien. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan ouderejaars. Ze zullen de groep zijn voor jouw actieve studentenleven naast je studie.

Inschrijven kan via deze link.
Klik hier voor meer informatie over het introductieweekend. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de commissie via: introductioncommitteecomplex@gmail.com.

Als er over het algemeen nog vragen/onduidelijkheden zijn kun je verder kijken op deze site. Met vragen over de studie of over Complex kun je contact opnemen met complex@uvt.nl.
Mailen kan zowel in het Nederlands, als in het Engels.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op bovenstaande dagen en wensen jullie een fijn begin van jullie studententijd!