Beste aankomende student,

Welkom in het mooie Tilburg en de studie Psychologie! Wij zijn de studievereniging van Psychologie en willen jou graag op weg helpen naar een goed begin van je studententijd.

TOP week – 22 augustus tot en met 26 augustus 2016
De TOP Week is de algemene introductieweek voor alle aankomende studenten in Tilburg die gaan studeren aan een van de Hoger Onderwijsinstellingen. Dit jaar vindt de TOP Week plaats van maandag 22 augustus 2016 tot en met vrijdag 26 augustus 2016. In de TOP Week maak je kennis met alle aspecten van het studentenleven in Tilburg, door zowel studie gerelateerde als recreatieve activiteiten. Het is de perfecte gelegenheid om Tilburg en je medestudenten te leren kennen. 

Klik hier om je in te schrijven.
Inschrijven kan tot 16-08-2016.

Introductie dag – 22 augustus 2016
De eerste dag van de TOP week, maandag 22 augustus 2016, is de introductie dag. Hier wordt een mail over gestuurd vanuit Tilburg University. Lees deze goed door en zorg dat je er bij bent, want je schrijft je die dag in voor je eerste werkgroepen. Er zal een leuke introductie zijn van studievereniging Complex, waar je hoort wat we voor jou kunnen betekenen als student. Ook hebben we alvast wat dingen op een rij gezet:

  • Korting op boeken
  • Korting op bijlessen (voor de statistiek vakken)
  • Korting op uittreksels
  • Deelname aan studiegerelateerde activiteiten
  • Deelname aan feesten, biercantussen, pubquizen en sportactiviteiten
    En natuurlijk gezelligheid!

Als je nog iets extra’s wilt doen kun je actief lid worden en toffe activiteiten organiseren. We zullen er meer over vertellen op maandag 22 augustus!

Introductiekamp Complex – 2, 3 & 4 september
Ga in september mee op introductieweekend met studievereniging Complex! Een leuke aanvulling op de TOP-week en geen ontgroening. Het is een unieke kans om je studiegenoten in een hechte groep te leren kennen, zonder het massale gevoel van de TOP-week. Je leert mensen kennen die je je hele studietijd blijft zien. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan ouderejaars. Ze zullen de groep zijn voor jouw actieve studentenleven naast je studie.

Inschrijven kan via deze link.
Klik hier voor meer informatie over het introductieweekend. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de commissie via: introductioncommitteecomplex@gmail.com.

Als er over het algemeen nog vragen/onduidelijkheden zijn kun je verder kijken op deze site. Met vragen over de studie of over Complex kun je contact opnemen met complexstudieondersteuning@gmail.com.
Mailen kan zowel in het Nederlands, als in het Engels.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op bovenstaande dagen en wensen jullie een fijn begin van jullie studententijd!