Complex

Wat is studievereniging Complex?

Studievereniging Complex is de studievereniging voor alle psychologiestudenten die studeren aan Tilburg University. Met ongeveer 1600 leden is Complex de derde grootste studievereniging van de universiteit en de grootste van de faculteit, de TSB (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences).

Complex biedt veel activiteiten en diensten die jou kunnen helpen met je studie. We zorgen voor verbreding en verdieping van je studie of we bieden ontspanning naast het studeren. In onze agenda vind je een actueel overzicht van de activiteiten die dit jaar georganiseerd gaan worden.

Bij Complex kun je samenvattingen kopen die zijn gemaakt door AthenaSummaries. De samenvattingen kun je kopen bij ons op de kamer (TZ603). Naast de samenvattingen biedt Complex in samenwerking met AthenaStudies bijlessen.

Onze activiteiten zijn óf verbredend en verdiepend zoals ons jaarlijks congres, symposia en de studiereis, óf ontspannend zoals de themafeesten, cantussen, het introductiekamp en nog veel meer!

Al onze activiteiten en diensten worden georganiseerd door verschillende commissies waar je actief in kan worden. De commissies variëren qua tijdsdruk en duur, maar het is in principe altijd mogelijk om actief te zijn in een commissie naast je studie.

Wil je lid worden? Klik dan hier!