Bestuur 2017-2018

Lukas Brus – Voorzitter

Mijn naam is Lukas Brus, hoewel ik altijd de jongste onder mijn leeftijdsgenoten ben geweest, heb ik met mijn huidige 21 jaar op de teller in mijn 3de jaar Bachelor van Psychologie, toch ook echt afscheid moeten nemen van de benjamin identiteit op de Universiteit. Het voorzitterschap bij Studievereniging Complex zie ik als een prachtige manier om nog eens als actieve student zijnde te kunnen pieken en andere studenten te inspireren hetzelfde te doen.
Komend jaar zal ik mij gaan ontfermen over de coördinatie van de Praktijk-Excursiecommssie, Congrescommissie, Introductiecommissie en de Video Editing commissie. Samen met Niels, Kayleigh, Maurits, Tessa en bovenal, alle actieve Complexers zal ik het hele jaar te vinden zijn op de Universiteit en in de Boekanier om met de commissies weer een jaar vol mooie activiteiten neer te zetten.
Onze kamerdeur staat altijd open tussen 10.00 & 16.00 voor vragen, opmerkingen, gezelligheid of schouderklopjes. Daarnaast ben ik bereikbaar via voorzittercomplex@gmail.com

Niels van Berkel – Secretaris & Vice-Voorzitter

Hallo!

Mijn naam is Niels van Berkel, ik ben 20 jaar oud en begin dit jaar aan mijn tweede jaar van de studie Psychologie. Als rastilburger ben ik volledig bekend in deze fantastische stad en ken alle mooie plekken die deze stad te bieden heeft. Toen ik aan de studie Psychologie begon, heb ik mij direct ingeschreven bij Studievereniging Complex en heb ik in de Eerstejaarscommissie gezeten. De Studievereniging ontving mij met open armen en in een jaar heb ik heel veel leuke mensen ontmoet. Uiteindelijk heeft mij dit doen besluiten om me nog meer in te zetten voor Complex en daarom zal ik dit jaar de functies van Secretaris en Vice-Voorzitter invullen. Als jullie ergens vragen over hebben kunnen jullie dus altijd bij mij terecht!

Naast deze taken zal ik dit jaar ook de Studiereis-commissie, de Experience Your Future-commissie en de International-commissie coördineren. Na mijn bestuursjaar zal ik mijn Bachelor Psychologie vervolgen.

Voor eventuele vragen over onze studievereniging, de studie, vakken of wat dan ook, kun je een mailtje sturen naar secretariscomplex@gmail.com. Je kan ook altijd gezellig langskomen op de Complexkamer! Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten om jullie de sfeer van onze geweldige vereniging te laten proeven!

Kayleigh Mol – Penningmeester

Hallo allemaal!

Mijn naam is Kayleigh Mol en ik zal komend jaar de penningmeester zijn van Studievereniging Complex. Ik ben momenteel 20 jaar oud en derdejaars Psychologie studente.  Ik kom uit Goes, voor de mensen die niet weten waar dat ligt, Goes ligt in Zeeland. Ik woon onderhand al 2 jaar met veel plezier in Tilburg. In mijn eerste jaar heb ik in de Eerstejaarscommissie gezeten en afgelopen jaar in de Studiereiscommissie. Ook heb ik afgelopen jaar in ons mooie stamcafé De Boekanier gewerkt, dus ik houd zeker van een feestje. Komend jaar zal ik dan niet meer achter de bar staan maar met Complex zal ik er vaak te vinden zijn. Voor declaraties én natuurlijk een praatje kan je altijd langskomen op de kamer! Daarnaast ben ik coördinator van de redactie Caelestia, de City-trip commissie en de Promotiecommissie. Wil je mij bereiken kan dit via penningmeestercomplex@gmail.com maar ik hoop jullie natuurlijk vooral gezellig te zien op de kamer!

Maurits Godthelp – Coördinator Interne Zaken

Goedendag!

Mijn naam is Maurits Godthelp, ik ben 18 jaar oud en opgegroeid in het mooie dorp Gilze. Momenteel zit ik in m’n tweede jaar van de studie Psychologie. Afgelopen jaar heb ik binnen Complex in de Promotiecommissie gezeten, de taak van mij en mijn commissieleden was om de naamsbekendheid van Complex te vergroten. Door mijn ervaringen binnen de Promotiecommissie en de ervaringen die ik als actief lid heb opgedaan bij Complex, is bij mij de interesse voor een bestuursjaar ontstaan. Aankomend jaar zal ik binnen het bestuur de rol van Coördinator Interne Zaken vervullen. Als Coördinator Interne Zaken zal ik proberen te zorgen voor vette, spannende én ontspannende activiteiten. Dit wil ik gaan bereiken door vette actieve leden activiteiten / weekend neer te zetten en samen met de Activiteitencommissie originele activiteiten te organiseren. Verder zal ik me dit jaar bezig houden met de symposia die wij organiseren en het jaarboek zal ook onder mijn hoede vallen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de promotie en sociale media van Complex. Heb je vragen of zin in een lekker ‘bakkie pleur’, kom lekker langs op de kamer of stuur een mail naar internezakencomplex@gmail.com!

Tessa Wokke – Coördinator Externe Zaken

Hoi iedereen!

Mijn naam is Tessa Wokke en ik ben komend jaar Coördinator Externe Zaken van Studievereniging Complex.  Ik kom uit Sint Maartensbrug, ik verwacht niet dat iemand ooit van dit gat in het Noorden van Noord-Holland heeft gehoord, maar bij deze is jullie topografische kennis weer wat verrijkt. Ik ben pas 19 jaar jong en tweedejaars Psychologie studente. Vorig jaar was ik actief binnen de Eerstejaarscommissie en de Symposiumcommissie. Dit vond ik ontzettend leuk en daarom heb ik besloten te solliciteren voor een bestuursjaar binnen Complex.

Als Coördinator Externe Zaken zal ik dit jaar de studieondersteuning en acquisitie verzorgen. Mochten jullie vragen hebben over onder andere bijlessen, samenvattingen of sponsoring, dan kunnen jullie daarvoor bij mij terecht! Daarnaast ben ik coördinator van de Lustrumcommissie, Acquisitie platform, Studieondersteuningcommissie en de Eerstejaarscommissie. Ik hoop je vaak te zien dit jaar! En heb je vragen of zin om gewoon gezellig te kletsen, kom vooral langs op de kamer of stuur een mailtje naar externalaffairscomplex@gmail.com.