TSB korting

Speciaal voor alle TSB studenten hebben de vier studieverenigingen van TSB unieke kortingen op leuke, handige én lekkere dingen in Tilburg geregeld! Op vertoon van je studentenkaart met TSB-sticker krijg je bij de bedrijven die hieronder voorgesteld worden korting op hun product of dienst! Wacht dus niet langer en haal je TSB-sticker op bij een van de verenigingen (Complex, POLIS, INPUT of Versot) en profiteer van deze acties! Vergeet vooral niet de website en Facebook in de gaten te houden; gedurende het jaar kunnen er zomaar nieuwe acties bijkomen!
 

Copy & Co

Copy&Co verleent een extra 10% korting aan leden van de TSB verenigingen op vertoon van een ledenpas/ledensticker. Deze 10% korting komt bovenop de al bestaande studentenkorting.

Scribbr

Een korting van 10 euro op de eerste nakijk order van je scriptie door Scribbr. De kortingscode kun je als lid ontvangen door een mailtje te sturen naar externalaffairs@complextilburg.nl. Meer informatie over Scribbr kun je vinden op deze site: https://www.scribbr.nl/nakijken/nederlands/