Uitschrijven

Wegens privacyregels kan Complex niet van het studentenbestand van de UvT gebruikmaken om leden automatisch uit te schrijven als zij zijn afgestudeerd of zijn gestopt met hun studie. Uitschrijven moet je dus zelf doen. Ben je klaar of gestopt met studeren, en wil je je lidmaatschap opzeggen? Dit kan door middel van het invullen het uitschrijfformulier. Wil je je lidmaatschap opzeggen, doe dit dan vóór 1 september van het volgende collegejaar anders blijf je automatisch lid. (Dus wanneer je je wilt uitschrijven vanaf het collegejaar 2020-2021, stuur dan je ingevulde uitschrijvingsformulier voor 1 september 2020 op naar Complex.)

LET OP: Uitschrijven voor het volgende collegejaar (2021-2022) kan tot 1 september 2021. Als u zich na deze datum uitschrijft, wordt uw uitschrijving meegenomen naar het volgende collegejaar 2022-2023.

-----------------------------------------

Ben je klaar met je studie psychologie? Schrijf je dan in bij de alumnivereniging VAPT.
De Vereniging voor Afgestudeerde Psychologen te Tilburg, kortweg VAPT, is de officiële alumnivereniging van de opleiding Psychologie (Bsc, Msc of drs.) van Tilburg University. De VAPT organiseert jaarlijks onder andere interessante lezingen en gezellige netwerkborrels. Het lidmaatschap is kosteloos en zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van alle VAPT-activiteiten.

Kijk voor meer informatie op de Facebook of LinkedIn van het VAPT.
Wil je lid worden van het VAPT? Klik dan hier.

Als je je lidmaatschap van Complex voor het collegejaar 2021-2022 op wil zeggen, kan dat door dit formulier in te vullen.

Alle uitschrijvingen zullen begin september verwerkt worden. Zodra je uitschrijving in goede staat is ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging. Begin september krijg je nog een e-mail als bevestiging van je uitschrijving. Bewaar deze e-mail goed.

Uitschrijvingen die na 1 september 2021 binnenkomen, zullen gelden voor september 2022.

Persoonlijke informatie

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

E-mailadres

Indien je afgestudeerd psycholoog bent, zouden we je in de toekomst mogen benaderen voor de mogelijkheid tot excursies of lezingen?
JaNee

Zo ja, in welke richting ben je afgestudeerd?

BachelorMaster

Afstudeerjaar: