Uitschrijven

Wegens privacyregels kan Complex niet van het studentenbestand van de UvT gebruikmaken om leden automatisch uit te schrijven als zij zijn afgestudeerd of zijn gestopt met hun studie. Uitschrijven moet je dus zelf doen. Ben je klaar of gestopt met studeren, en wil je je lidmaatschap opzeggen? Dit kan door middel van het invullen en opsturen van het uitschrijvingsformulier. Wil je je lidmaatschap opzeggen, doe dit dan vóór 1 september van het volgende collegejaar anders blijf je automatisch lid. (Dus wanneer je je wilt uitschrijven vanaf het collegejaar 2018-2019, stuur dan je ingevulde uitschrijvingsformulier voor 1 september 2018 op naar Complex.)

LET OP: Uitschrijven voor het huidige collegejaar (2018-2019) kan tot 1 september 2018. Als u zich na deze datum uitschrijft, wordt uw uitschrijving meegenomen naar het volgende collegejaar 2019-2020.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben je klaar met je studie psychologie? Schrijf je dan in bij de alumnivereniging VAPT.
De Vereniging voor Afgestudeerde Psychologen te Tilburg, kortweg VAPT, is de officiële alumnivereniging van de opleiding Psychologie (Bsc, Msc of drs.) van Tilburg University. De VAPT organiseert jaarlijks onder andere interessante lezingen en gezellige netwerkborrels. Het lidmaatschap is kosteloos en zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van alle VAPT-activiteiten.

Kijk voor meer informatie op de Facebook of LinkedIn van het VAPT.
Wil je lid worden van het VAPT? Klik dan hier.