Ultimate Commissie Battle

Dit jaar is er weer een nieuwe UCB, dus ook een nieuwe kans om te laten zien dat jouw commissie de beste commissie is! Door het jaar heen kun je de competitie met de andere commissies aangaan om zoveel mogelijk punten te verdienen. De commissie die de meeste punten heeft na de grote UCB finale, mag zichzelf de beste commissie van 2021-2022 noemen!
Dit jaar willen we de focus leggen op duurzaamheid, de commissie heeft een grotere kans om te winnen als je een duurzame manier vindt om de uitdaging uit te voeren! Daarnaast hebben we ook een duurzaam lid/commissie van de maand. Je kunt duurzame daden insturen om zo de duurzame uitdaging te winnen. Je krijgt een post op Instagram en hebt daar je moment om te shinen en om de rest van Complex te laten zien hoe we de rest van de wereld een klein beetje beter kunnen maken.

Houd onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van welke challenges er te doen zijn en bij welke activiteiten je aanwezigheidspunten krijgt. Ook zal de tussenstand elke maand gepost worden op de Facebookpagina.