Ultimate Commissie Battle

UCB

De Ultimate Commissie Battle, ofwel UCB, is een wedstrijd die tussen alle commissies van Complex loopt. De wedstrijd duurt het hele jaar en aan het einde van het jaar zal de felbegeerde wisselbeker en prijs aan de ultieme winnaar worden uitgereikt. Nu vragen jullie je natuurlijk af: hoe kan ik winnen?

Je kunt als commissie punten verdienen door:

  • De opdrachten die in de Facebook-groep groep gedeeld worden te winnen. Elke maand komt er een opdracht met een deadline, stuur deze op tijd in zodat je punten kan verdienen! (Voor het inleveren van de challenge krijg je 10 punten, 1e plek 35 punten, 2e plek 25 punten en 3e plek 20 punten).
  • 15 aanwezigheidspunten te verdienen door met 50% van je commissie bij een Complexactiviteit aanwezig te zijn. Hieronder vallen onder andere themafeesten, uitjes en symposia. Eerstejaars- en masteractiviteiten zijn hiervan uitgesloten, omdat niet iedereen hieraan kan deelnemen. Maak op de activiteit een foto dat je aanwezig bent (er moet goed te zien zijn dat het op die activiteit is) en stuur deze naar Leroy via WhatsApp. Anders krijg je geen punten ook al waren jullie wel aanwezig!
  • Voor elke ingezonden Caelestia-waardige quote of foto (dit betekent dat hij in de Caelestia staat) krijgt de persoon die de quote heeft gestuurd en de persoon die de quote heeft gemaakt 1 punt.
  • Wanneer je met je commissie samen met een andere commissie gaat borrelen (minstens de helft aanwezig van elke commissie) op een afgesproken commissieborrel ontvang je 15 punten (stuur wel een foto naar Leroy van de borrel, anders wederom geen punten).

Houd onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van welke challenges er te doen zijn en bij welke activiteiten je aanwezigheidspunten krijgt. Ook zal de tussenstand elke maand gepost worden op de Facebookpagina.